این کمپین با محکوم کردن قاطع این حمله موشکی، خواهان انتقال فوری ساکنان کمپ لیبرتی از عراق به کشور ثالث میباشد. ما با اعتقادات شخصی و سیاسی انسانها کاری نداریم ولی نمیخواهیم که ساکنان لیبرتی هر بار اوضاع حکم میکند، مورد معامله قرار بگیرند و از جان آنها مایه گذاشته شود. ساکنان لیبرتی کالا نیستند، آزادیخواهانی هستند که در سودای آزادی مردمشان به این مسیر پا نهاده و اینک در عراق در زندانی بنام لیبرتی گرفتار آمده اند.

۱۳۹۰ خرداد ۵, پنجشنبه

خبرگزاری فرانسه : هشدار فاجعه انسانی در کمپ اشرف


خبرگزاری فرانسه-  بروکسل-  ۲۵ مه ۲۰۱۱ - پارلمانترهایی اروپایی و چندین شخصیت آمریکایی چهارشنبه نسبت به خطر یک «فاجعه انسانی » در کمپ اشرف واقع در شمال بغداد که مخالفین ایرانی را پناه داده است, هشدار دادند. 

نماینده محافظه کار اسپانیایی پارلمان اروپا آلخو ویدال کوادراس در جریان سمیناری که در پارلمان اروپا در بروکسل برگزار شد از این دفاع کرد که حدود ۳۴۰۰ نفری که در این کمپ اقامت دارند و تحت فشار ارتش عراق میباشند, بایستی توسط کشورهای اروپایی مورد استقبال قرار گیرند.


وی نسبت به یک «جابجایی اجباری» مخالفین ایرانی و پراکنده کردن آنها در عراق هشدار داد و تأکید کرد که چنین کاری جان آنها را به خطر خواهد انداخت. 

وی گفت :« هر گونه جابجایی اجباری ساکنان اشرف در عراق منجر به یک قتل عام دیگر درابعاد بزرگتر از آنچه که» در حمله ارتش عراق در ۸ آوریل گذشته واقع شد و  « منجر به مرگ ۲۵ نفر گردید, خواهد شد.» 

ژنرال ذخیره ارتش وسلی کلارک, که فرمانده سابق نیروهای ناتو بوده و همچنین سفیر سابق ایالات متحده در سازمان ملل, بیل ریچاردسون به نوبه خود خواستار آن شدند که ساکنان کمپ اشرف تحت حفاظت بین المللی قرار گیرند. 

خانم مریم رجوی پرزیدنت مجاهدین خلق که در جلسه شرکت داشت به نوبه خود اظهار داشت که «هر گونه جابجایی اجباری در عراق زمینه ساز قتل عام اهالی اشرف است و من به جامعه بین المللی و ایالات متحده هشدار میدهم که مسئول عواقب آن خواهند بود. »

به گفته خانم رجوی , ۴۲ نفر از مجروحین حمله ۸ آوریل در «وضعیت بحرانی» بسر میبرند و از مداوای پزشکی محروم میباشند. 
حدود ۳۴۰۰ نفر , عضو مجاهدین خلق, در کمپ اشرف واقع در ۸۰ کیلومتری شمال بغداد اقامت دارند. این کمپ بعد از حمله ایالات متحده و متحدینش به عراق در سال ۲۰۰۳, خلع سلاح گردید. در نتیجه آمریکایی ها حفاظت کمپ را تا قبل از اینکه در سال ۲۰۱۰ به عراقیها منتقل کنند, تأمین کردند. 

سازمان مجاهدین خلق ایران که در سال ۱۹۸۱ از سوی رژیم اسلامگرای حاکم بر تهران یاغی اعلام گردید, چندین سال بعد در عراق که در جنگ علیه ایران بود, مورد استقبال قرار گرفت. 

مجاهدین که بعد از سرنگونی صدام حسین در ۲۰۰۳ خلع سلاح شدند, کماکان مخالفین مصمم رژیم ایران هستند و از آن موقع موضوع اختلاف بین بغداد و تهران میباشند. 

بغداد خواستار خروج ساکنان کمپ تا پایان سال میباشد.

عاطفه اقبال - 26 می 2011




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر